
Fleischeslust Čisté jehněčí maso s hnědými jáhlami a pivovarskými kvasnicemi 400 g
Kód: 40006ADetailní popis produktu
Kompletní krmivo skvělé i pro psy, kteří trpí potravinovou intolerancí.
V tomto menu je použito pouze to nejkvalitnější jehněčí maso a hodnotné jehněčí vnitřnosti. Hnědé proso je vynikajícím zdrojem křemíku, který podporuje především zdraví kostí a kloubů, srsti a pojivové tkáně a působí tlumivě na záněty v těle. Jáhly jsou bohaté na minerální látky a stopové prvky (železo, hořčík, draslík a zinek), ale také na mnoho vitamínů skupiny B. Hnědé proso obsahuje oproti zlatému prosu výrazně více mikroživin.
- 100 % bez lepku
- 100 % bez obilovin
- single protein
Víte, proč si tohle krmivo oproti běžně vařeným alternativám zachovává tolik minerálů a živin? Zvláštností výrobního procesu totiž je, že surová směs se nejprve naplní do střívka, obal se uzavře a klobáska se až pak dovaří speciálním strojem při 121,5 °C.
Složení
80 % jehněčí maso (20 % jehněčí maso, 20 % jehněčí pasta, 15 % jehněčí srdce, 15 % jehněčí dršťky, 15 % jehněčí maso, 15 % jehněčí játra), 15 % hnědé proso, pivovarské kvasnice, světlicový olej, prášek ze skořápek
Analytické složky
Hrubý protein 14,2 %, hrubý tuk 8,8 %, hrubý popel 3,3 %, hrubá vláknina 3,2 %, vlhkost 66,5 %, sacharidy 4,0 %
Energetická krmná hodnota
577 kJ / 100 g (138 kcal). Ca = 2 %, Ph = 1,46 %
Doporučení pro krmení
(dospělý pes s normální hmotností)
- 5 kg: 200-300 g
- 10 kg: 350-450 g
- 20 kg: 600-700 g
- 30 kg: 850-950 g
Orientační hodnoty. Dávku vždy přizpůsobte stavu a aktivitě vašeho psa (cvičení, aktivita, plemeno, metabolismus, roční období apod.).
Doplňkové parametry
Kategorie: | Válečky |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
Druh krmiva: | salámek |
Druh masa: | jehněčí |
Forma krmiva: | váleček |
Podíl masa: | 80 % |
Specialita: | pro alergiky, single protein |
Věk psa: | pro dospělé psy |
Velikost plemene: | pro všechny |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.