Milí přátelé, poslední objednávky letos pošleme 19. 12. (přijaté do 9:00). Pak máme dovolenou a s expedicí začneme hned 2. ledna 2023.

Fleischeslust Divoký králík s kořenovou zeleninou, lněným olejem a petrželkou 200 g

Kód: 20000A
55 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Kompletní krmivo pro psy bez lepku a obilovin s králičím masem. Nízký obsah sacharidů. Obsahuje superpotraviny.

vsechno-zbozi-dodavame-i-na-slovensko

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kompletní krmivo pro psy.

  • 100 % bez lepku
  • 100 % bez obilovin

Víte, proč si tohle krmivo oproti běžně vařeným alternativám zachovává tolik minerálů a živin? Zvláštností výrobního procesu totiž je, že surová směs se nejprve naplní do střívka, obal se uzavře a klobáska se až pak dovaří speciálním strojem při 121,5 °C.

Složení

80 % králík, hovězí maso a droby (26 % králičí maso, 18 % hovězí maso, 18 % hovězí srdce, 15 % hovězí plíce, 3 % hovězí játra), 7 % mrkev, 3 % celer, 3 % červená řepa, 3 % mleté lískové ořechy, mořská sůl, lněný olej, prášek ze skořápek, extrakt z kořene juky, léčivá zemina, petržel

Analytické složky

hrubý protein 14,5%, hrubý tuk 5,0%, hrubý popel 4,9%, hrubá vláknina 2,1%, vlhkost 72,4%, sacharidy 1,1%

Energetická krmná hodnota
460 kJ / 100 g (110 kcal) Ca = 0,31 %, Ph = 0,25 %

Doporučení pro krmení

(dospělý pes s normální hmotností)

  •   5 kg: 250-350 g
  • 10 kg: 500-600 g
  • 20 kg: 850-950 g
  • 30 kg: 1 100-1 300 g

Orientační hodnoty. Dávku vždy přizpůsobte stavu a aktivitě vašeho psa (cvičení, aktivita, plemeno, metabolismus, roční období apod.).

Doplňkové parametry

Kategorie: Válečky
Hmotnost: 0.2 kg
Aktivita psa: běžná
Druh krmiva: salámek
Druh masa: hovězí, králičí
Forma krmiva: váleček
Podíl masa: 80 %
Specialita: obsahuje Superfoods, nízkosacharidové
Věk psa: pro dospělé psy
Velikost plemene: pro všechny
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: