
Fleischeslust Jelen s bramborem, pastinákem a lesním ovocem 400 g
Kód: 40016ADetailní popis produktu
Tato řada vlhkého krmiva byla speciálně vyvinuta pro psy, kteří snášejí pouze jeden zdroj bílkovin a kteří by měli být krmeni bez lepku a zvláště krmivy se sníženým obsahem škrobu. Hypoalergenní krmiva jsou zvláště vhodná pro psy s alergiemi a potravinovou intolerancí. Jsou však také zvláště vhodná pro psy s diabetes mellitus, zánětlivými onemocněními slinivky břišní a kloubů (osteoartróza, DKK) a epilepsií.
- 100 % bez lepku
- 100 % bez obilovin
- single protein
Víte, proč si tohle krmivo oproti běžně vařeným alternativám zachovává tolik minerálů a živin? Zvláštností výrobního procesu totiž je, že surová směs se nejprve naplní do střívka, obal se uzavře a klobáska se až pak dovaří speciálním strojem při 121,5 °C.
Složení
80 % jelen (70 % maso z jelena, 15 % srdce z jelena, 10 % plíce z jelena, 5 % játra z jelena), 10 % brambor, 5 % pastinák, 3 % lesní plody, 2 % prášek ze skořápek
Jako maso se používá pouze srnčí a jelení. V receptuře se dbalo na co nejnižší obsah škrobu.
Analytické složky
Hrubý protein 13%, hrubý tuk 5,6%, hrubý popel 2,9%, hrubá vláknina 1,6%, vlhkost 71%, sacharidy 5,9%
Energetická krmná hodnota
477 kJ / 100 g (113 kcal). Ca = 0,44 %, Ph = 0,38 %
Doporučení pro krmení
(dospělý pes s normální hmotností)
- 5 kg: 200-300 g
- 10 kg: 500-600 g
- 20 kg: 900-1 100 g
- 30 kg: 1 400-1 600 g
Orientační hodnoty. Dávku vždy přizpůsobte stavu a aktivitě vašeho psa (cvičení, aktivita, plemeno, metabolismus, roční období apod.).
Doplňkové parametry
Kategorie: | Válečky |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
Druh krmiva: | salámek |
Druh masa: | jelení, srnčí |
Forma krmiva: | váleček |
Podíl masa: | 80 % |
Specialita: | pro alergiky, single protein, obsahuje Superfoods, pro psy s diabetes mellitus, pro psy s onemocněním slinivky, pro psy s onemocněním kloubů, hypoalergenní krmivo, pro psy s epilepsií |
Věk psa: | pro dospělé psy |
Velikost plemene: | pro všechny |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.