Fleischeslust Jemná drůbež s batáty a heřmánkem 200 g

Kód: 20001A
55 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Kompletní single protein krmivo pro psy bez lepku a obilovin s drůbežím masem. Obsahuje superpotraviny. Nízkosacharidové. 

vsechno-zbozi-dodavame-i-na-slovensko

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kompletní krmivo pro psy, bohaté na vitamíny a antioxidanty. Přídavek extraktu z heřmánku, celeru a kořene juky činí toto menu zvláště stravitelným a uklidňuje žaludek a střeva.

  • 100 % bez lepku
  • 100 % bez obilovin
  • single protein

Víte, proč si tohle krmivo oproti běžně vařeným alternativám zachovává tolik minerálů a živin? Zvláštností výrobního procesu totiž je, že surová směs se nejprve naplní do střívka, obal se uzavře a klobáska se až pak dovaří speciálním strojem při 121,5 °C.

Složení

80 % drůbeží maso a droby (40 % drůbeží maso, 25 % drůbeží krky, 10 % drůbeží srdce, 5 % drůbeží játra), 10 % mrkev, 4 % batáty, borůvky, celer, mletá dýňová semínka, mořská sůl, prášek ze skořápek, heřmánek, extrakt z kořene juky

Analytické složky

hrubý protein 14,5 %, hrubý tuk 6,8 %, hrubý popel 3,7 %, hrubá vláknina 1,9 %, vlhkost 72,2 %, sacharidy 0,9 %

Energetická krmná hodnota
469 kJ / 100 g (112 kcal). Ca = 0,33 %, Ph = 0,30 %

Doporučení pro krmení

(dospělý pes s normální hmotností)

  •   5 kg: 250-350 g
  • 10 kg: 500-600 g
  • 20 kg: 850-950 g
  • 30 kg: 1 100-1 300 g

Orientační hodnoty. Dávku vždy přizpůsobte stavu a aktivitě vašeho psa (cvičení, aktivita, plemeno, metabolismus, roční období apod.).

Doplňkové parametry

Kategorie: Válečky
Hmotnost: 0.2 kg
Aktivita psa: běžná
Druh krmiva: salámek
Druh masa: drůbeží
Forma krmiva: váleček
Podíl masa: 80 %
Specialita: obsahuje Superfoods, skvělé na zažívání, nízkosacharidové
Věk psa: pro dospělé psy
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: