Fleischeslust Libové krůtí maso s rýží, mrkví a mušlemi 400 g

Kód: 40011A
84 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Kompletní single protein krmivo pro psy bez lepku a obilovin s jehněčím masem. Obsahuje superpotraviny.

vsechno-zbozi-dodavame-i-na-slovensko

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kompletní krmivo skvělé i pro psy, kteří trpí potravinovou intolerancí.

V tomto menu je použito pouze to nejkvalitnější krůtí maso a hodnotné krůtí vnitřnosti.Slávka zelenoústá působí silně protizánětlivě a díky obsaženému lyprinolovému komplexu (nachází se pouze v slávkách zelenoústých) pomáhá zejména při kloubních problémech a artróze.

  • 100 % bez lepku
  • single protein

Víte, proč si tohle krmivo oproti běžně vařeným alternativám zachovává tolik minerálů a živin? Zvláštností výrobního procesu totiž je, že surová směs se nejprve naplní do střívka, obal se uzavře a klobáska se až pak dovaří speciálním strojem při 121,5 °C.

Složení

80 % krůta (35 % krůtí maso, 20 % krůtí srdce, 20 % krůtí játra, 20 % krůtí krk, 5 % krůtí kůže), 10 % rýže, 6 % mrkev, 2 % extrakt z slávky zelené, slunečnicový olej

Analytické složky

Hrubý protein 15,9 %, hrubý tuk 4,3 %, hrubý popel 3,0 %, hrubá vláknina 1,2 %, vlhkost 67,0 %, sacharidy 8,6 %

Energetická krmná hodnota
510 kJ / 100 g (122 kcal). Ca = 0,35 %, Ph = 0,29 %

Doporučení pro krmení

(dospělý pes s normální hmotností)

  •   5 kg: 200-300 g
  • 10 kg: 400-500 g
  • 20 kg: 700-800 g
  • 30 kg: 950-1050 g

Orientační hodnoty. Dávku vždy přizpůsobte stavu a aktivitě vašeho psa (cvičení, aktivita, plemeno, metabolismus, roční období apod.).

Doplňkové parametry

Kategorie: Válečky
Hmotnost: 0.4 kg
Druh krmiva: salámek
Druh masa: krůtí
Forma krmiva: váleček
Podíl masa: 80 %
Specialita: single protein, obsahuje Superfoods, pro psy s onemocněním kloubů
Věk psa: pro dospělé psy
Velikost plemene: pro všechny
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: