Lily's Kitchen Dog Wild Campfire Stew 400 g
Kód: 778000006Související produkty
Detailní popis produktu
Tento lahodný recept bez obilovin je vyroben z čerstvě připravené zvěřiny, bažanta a lososa a může být alternativní volbou pro psy, kteří mohou být alergičtí na tradiční zdroje bílkovin. Každá báječná porce je plná chutné a zdravé zeleniny - brambor (zdroj draslíku) a máslové dýně (plná vitamínů A a C).
Krmivo také obsahuje jedinečnou směs bylin, aby se vašemu pejskovi skvěle dařilo.
Poznámka
Protože je toto krmivo připraveno z čerstvé zvěřiny, je možné zcela vzácně najít malý kousek broku/náboje. Výrobce věnuje maximální péči kontrole kvality, ale v mimořádně vzácných případech může krmivo malý kousek obsahovat.
Složení
- 65 % z čerstvě připravených: zvěřina (40 %), bažant (15 %), losos (10 %)
- Brambory (3 %), ořešák, zelené fazole (1 %), jablka, vitamíny a minerály, konopný olej (zdroj Omega 3 a 6)
- Byliny: zlatý prut, kopřiva, anýz, celer, šípky, měsíčkové lístky, svízel, mořské řasy, vojtěška, ostropestřec, kořen pampelišky, kořen lopuchu
zvěřina: 40 %
bažant: 15 %
losos: 10 %
Analytické složky
- Hrubý protein 10,4 %
- Hrubé tuky a oleje 6,6 %
- Hrubý popel 2,4 %
- Hrubá vláknina 0,8 %
- Vlhkost 77 %
Vitamíny (na kg)
Vitamín D3 200 IU, vitamín E 20 mg
Stopové prvky (na kg)
Zinek -chelát aminokyselin, hydrát 25 mg, měď (II), chelát aminokyselin, hydrát 1 mg, mangan -chelát, aminokyselina, hydrát 1,4 mg, jodičnan vápenatý 0,75 mg
Technologické přísady (na kg)
Lokustová guma 1 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Konzervy pro psy |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
Aktivita psa: | běžná |
Druh krmiva: | Kousky ve šťávě |
Druh masa: | losos, zvěřina, bažant |
Forma krmiva: | konzerva |
Podíl masa: | 65 % |
Specialita: | pro alergiky, skvělé na zažívání |
Věk psa: | pro dospělé psy |
Velikost plemene: | pro všechny |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.