Odteď u nás koupíte i značku krmiva pro vítěze nejtěžšího psího závodu na světě

Určitě jste si všimli, že v oblasti kvality krmiv pro psy neděláme kompromisy. Čmucháme, testujeme a pečlivě vybíráme, abyste u nás mohli vašim čumáčkům koupit to nej. Zatím posledním přírůstkem do rodiny značek, které prodáváme, je norský výrobce Vom og Hundemat. Co nás k tomu vedlo?

Kvalita, důvěra, respekt a pokora

Už je to víc než dvacet let, co za místním řezníkem a uzenářem, panem Magne Østbym, přišel jeho známý a poprosil ho o krmivo pro svého psa. Ten měl problémy s konzumací všech druhů psího krmiva. Magne pro něj připravil mix masa a ryb. Pes konečně začal žrát.

Pak se objevili místní musheři. Ti pro své psy potřebovali něco speciálního: krmivo, které by jim dodalo dost energie během vysokých výkonů, které podávali. V roce 2003 se vítězem nejtěžšího závodu psích spřežení na světě (Iditarod, má přes 1800 km) stal Robert Sørlie. Hádáte správně. Svým psům dával krmivo Vom od Magneho. Ten dnes zásobuje řadu špičkových světových týmů a svou produkci vyváží do řady zemí. A my ji prodáváme v ČR.

zakladatel-firmy

Magne Østby, zakladatel firmy (Zdroj: Vomoghundemat.no)

Už 20 let na stejném místě

Vom og Hundemat začal s přípravou masa pro psy doma na farmě, v kuchyni. Výroba probíhá pořád ve stejné lokalitě, jen ve větším měřítku. Jak říká Magne: „Nemusíte mít nejvíc manažerů, chemiků nebo ekonomů, abyste to dotáhli. Zkušenosti, poctivost a selský rozum vás dostanou hodně daleko samy o sobě.“ Jedním dechem dodává, že těmi nejdůležitějšími hodnotami jsou jeho firmu důvěra, vzájemná úcta a pokora. I díky těmto hodnotám v roce 2020 získala firma Vom prestižní cenu World Branding Awards.

vyrobni-zavod

Výrobní závod Vom v Trøgstadu (Zdroj: Vomoghundemat.no)

Čerstvé, přirozené, skvělé: BARF krmivo z Norska

Ale honem ke krmivu. Od značky Vom odebíráme 4 typy mraženého BARFu:

jak vypadá krmivo ve skutečnosti

Tahle vypadají balení v mrazicím boxu (maličký vzorek toho, co máme na skladě)

Skvělá cena, rychlé doručení

Všechna balení mají 500 gramů a stojí jen 69 Kč. Spolehlivě a rychle je dodáváme po celé České republice – i k vám. Věříme, že vy i vaši čumáčci budete opravdu spokojeni!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz