Hodnocení obchodu

5,0 28 hodnocení
5
28x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
D Avatar autora David | 26.10.2020
Fena švýcara, 8 let, tento rok třikrát torze. Takže jsme už vyskoušeli skoro všechno, krom sušeného barfu. Po třech týdnech je vidět, že jí to opravdu svědčí. Na začátku " ty musli" ve mě uplně důveru nebudili:)Jsem rád, že jsem se spletl. Děkuju a jen tak dál
MC Avatar autora Martina Cenková | 26.10.2020
Ano, spokojenost jak s výrobkem, tak s rychlostí dodání. Moc děkuji
RK Avatar autora Rising Joy the Boston terrier kennel | 21.10.2020
bostonci a vlastne my vsichni z nasi chs davame nekonecno hvezdicek z peti ❤️ • rychle doruceni pres celou republiku • kvalitni maso a obsah zivin • ochota a mili lidi • prehledny popis ke kazdemu produktu Nikdy jsem z “jidla pro psy” necitila tolik cerstvosti a prirody presne tak, jak to nasi milacci potrebuji
VP Avatar autora Vendula Ptáčková | 20.10.2020
Je to pecka! Bafanovi od prvního sousta moc chutna, takze spokojenost. Jednoduchá příprava a zaroven to nejlepsi co mu muzu dat ♥️ A super milý lidi pri osobním odběru! URCITE DOPORUCUJU! :))))
D Avatar autora Dominika | 20.10.2020
Super, psovi moc chutná (pitbull) sypké směsi vypadají moc fajn - není to jen nadrcené cosi. Mražené vypadá taky fajn, dobře se "dávkuje" pes má fajn stolici. Zkoušíme i na klouby směs, zatím vše ok. Obchod komunikuje, doposlali co slíbili - za nás bez výhrad!
OZ Avatar autora Olga Zbořilová | 16.10.2020
Super obchůdek...Abince chutná
L Avatar autora Lucie K | 15.10.2020
Vyzkoušeli jsme mražený Barf poprvé a štěněti moc chutná. Perfektní je dávkování po nugetkách.Prima přístup obchůdku, ochotně mi poradili.
ML Avatar autora Milan Lukeš | 14.10.2020
Vždy jsou ochotni poradit a jejich zboží je na vysoké úrovni.
K Avatar autora Krista | 13.10.2020
Jsem moc spokojená s mražený barfem. Došlo rychle a v pořádku. Moc chutná mým adopťáčkům
DP Avatar autora Dagmar Pommerová | 29.9.2020
Nejlepší e-shop pro pejsky!!!!! Velká spokojenost.
LB Avatar autora lucia baloghova | 28.9.2020
uplne top žradlo♥️♥️♥️
KB Avatar autora Krista Bělohoubková | 22.9.2020
Super výrobky pro moje adoptované pejsky, všem chutná. Rychlá komunikace a slevy, které mají a doprava na kterou jsem se mohla při barfu spolehnout. Maso přijelo i ve vedru krásně zmrazené.
HK Avatar autora Hedvika Krupičková (Administrátor) 22.9.2020
Milá paní Bělohoubková, i Vám moc děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste u nás Vy i Vaši čtyřnozí kamarádi spokojeni. Na dopravu i na nás se opravdu můžete spolehnout i v letním počasí. Přetrhneme se pro Vás :)
JK Avatar autora Jitka Křiklanova | 22.9.2020
Spokojená velmi!
HK Avatar autora Hedvika Krupičková (Administrátor) 22.9.2020
Děkujeme a jsme rádi, že Vaisto i Natures Menu chutnají!
N Avatar autora Nikola | 7.9.2020
Výrobky z tohoto obchodu nakupuji už dlouho a naše bostonka je miluje, takže není co řešit. Co se týče komunikace a dodání tak není co vytknout. Vše je rychlé, bez problému mohu vřele doporučit.
HK Avatar autora Hedvika Krupičková (Administrátor) 22.9.2020
Milá Nikolo, opravdu si toho vážíme a děkujeme, že jste s námi! ❤️❤️❤️
H Avatar autora Helena | 7.9.2020
rychlé dodání, výborná komunikace.
HK Avatar autora Hedvika Krupičková (Administrátor) 22.9.2020
Děkujeme Vám moc za hodnocení, přesně o to se snažíme :)
J Avatar autora Jakub | 3.9.2020
Rychlá dodávka, kvalitní napáječky.
HK Avatar autora Hedvika Krupičková (Administrátor) 22.9.2020
Hezký den, Jakube, Vaše hodnocení nás moc těší. Děkujeme Vám!
R Avatar autora Renata | 2.9.2020
Vše skvělé, náš bostonek po výrobcích omládl. Doporučuji všem chovatelům, kteří chtějí pro svého kamaráda to nejlepší.
HK Avatar autora Hedvika Krupičková (Administrátor) 22.9.2020
Milá Renato, děkujeme za hodnocení i Vám. BARF skutečně dokáže "zázraky" ❤️
J Avatar autora Jana | 2.9.2020
Rychle dodání a super komunikace.
HK Avatar autora Hedvika Krupičková (Administrátor) 22.9.2020
Hezké odpoledne, děkujeme Vám a těšíme se na příště :)
K Avatar autora Kateřina | 2.9.2020
S obchodem jsem velmi spokojená - vstřícnost, bezproblémové dodání, super komunikace, kvalitní produkty. Zakoupené zboží je pro našeho mazlíčka super, brzy doobjednáme! Děkuji také za informace k produktu i poděkování za nákup :-)
HK Avatar autora Hedvika Krupičková (Administrátor) 22.9.2020
Děkujeme Vám upřímně ještě jednou!!!
PN Avatar autora Petr Novák | 1.9.2020
Všechno v pohodě, pejsek spokojený.
HK Avatar autora Hedvika Krupičková (Administrátor) 22.9.2020
Vážený pane Nováku, moc Vám děkujeme!