Spolehlivá přeprava mražených krmiv je naše konkurenční výhoda

 

Mražená BARF krmiva si zachovávají to nejlepší, co pro psy a kočky příroda přichystala. Při výrobě se totiž neztratí nic z výživové hodnoty masa i dalších přísad. Právě proto psím i kočičím kamarádům dělají tak dobře (a moc jim chutnají). Jsou pro ně totiž naprosto přirozená. Zákazníci, kteří jsou u nás poprvé, si někdy kladou otázku (a možná se i trochu bojí), zda vše, co si objednají, dorazí v pořádku. Mražený sortiment totiž umí spolehlivě dodávat jen málokdo. Pojďme se proto společně podívat, jak zajišťujeme, že mražené opravdu dorazí mražené.

Ať už si vyberete jakékoli mražené BARF krmivo (pro štěňata, dospělé psy, staré psy, kočky či koťata), proces dodání začíná v našem skladu. Tam je pánem náš pečlivý kolega Petr Daněk. Z mrazicích boxů, ve kterých vládne přísný pořádek, zkompletuje objednávku a všechno zabalí do speciálního termoboxu. Termoboxy máme v několika velikostech, které pokryjí maličké i opravdu velké objednávky. Box si buď můžete nechat, nebo ho při doručení příští objednávky zdarma vrátit kurýrovi.

Na to, jak všechno vypadá v praxi, se můžete podívat v našem videu, které ke dnešnímu dni vidělo už víc než 9 tisíc pejskařů.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz