Německé salámky a pamlsky Fleischeslust potěší každého pejska

Na Dejmunej odteď můžete koupit i salámky a výcvikové pamlsky od německé značky Fleischeslust. Už jen letmý pohled dává tušit, že tady jde o něco moc, moc dobrého. Hned na začátku prozradíme, že si vybere úplně každý, protože salámků máme hned 10 druhů, pamlsky mají 6 variant.

10 druhů salámků = 10 kompletních a vyvážených krmiv

Nabídka salámků je svým složením velice rozmanitá. Jen se podívejte na druhové zastoupení mas: drůbeží, hovězí, jehněčí, jelení, kozí, kachní, krůtí, kuřecí, srnčí, králičí, buvolí a křepelka.

Na své si přijdou jak odrostlá štěňata a mladí psi (Farmářské menu), tak dospělí psi (8 variant) i psí senioři (Zlatý říjen). Mysleli jsme i na psí alergiky (Čisté jehněčí, Jelen s bramborem a Koza s dýní). Některé varianty obsahují i probiotika, jiné jsou nízkosacharidové, další zas mají vysoký podíl bílkovin či minerálů, 5 variant je single protein a 3 varianty jsou vhodné i pro pejsky s onemocněním kloubů.

Všechny salámky Fleischeslust jsou kompletními a vyváženými krmivy. Díky speciálnímu procesu přípravy si zachovávají spoustu živin. Směs se totiž naplní do obalu, uzavře a až poté probíhá vaření v páře při 125 stupních Celsia. Všechny varianty jsme sami vyzkoušeli u našich pejsků a – jak jistě tušíte – prošly na jedničku.

Salámky váží 200 a 400 g (podle druhu) a stojí od 55 do 86 Kč. Můžete je krmit i na víckrát, stačí je po rozbalení nechat v ledničce.

Prohlédnout všechny salámky Fleischeslust.

Pamlsek jako zasloužená odměna, motivace i jen tak pro radost

Nové pamlsky pro psy Fleischeslust máme ve variantách buvolí, drůbeží, lososí, koňské, sýrová klobáska (krůtí a hovězí). Váha je ideální pro malé pejsky (80 g balení) i pro větší hafany (200 g balení). Kapesní drůbeží je pak 4x40 g.

Stejně jako salámky, i pamlsky byly vařeny v obalu a díky tomu si zachovávají spoustu živin. Soudě dle výroku našeho psího porotce Eudarda, chuťovým favoritem jsou zejména lososí a koňské.

Pamlsky pro psy Fleischeslust

Pamlsky Fleischeslust jsou prostě skvělé

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz