Dejmunej.cz je dárcem smíchu

Dříve nebo později každého z nás potká nějaká více či méně nepříjemná situace. Může mít mnoho podob, ale zvlášť znepokojivé jsou zdravotní komplikace. Pokud navíc onemocní dítě, je to ještě horší. A co teprve, když kvůli tomu musí do nemocnice. Tam se nechce nikomu, natož dětem. Ale dokonce i v nemocnici se kromě hodných lékařů, lékařek a sestřiček najde někdo, kdo dokáže vykouzlit na dětské tváři úsměv.

Je to Zdravotní klaun↑, dobročinná organizace s národní i mezinárodní působností, která od roku 2001 pomáhá dětským i geriatrickým pacientům procházet procesem léčby s úsměvem. V České republice působí 86 profesionálních Zdravotních klaunů, kteří pravidelně navštěvují 63 nemocnic, 8 domovů pro seniory a 2 hospice.

Je nám velikou ctí, že Zdravotní klauny můžeme podporovat. Certifikát Dárce smíchu za rok 2020 (dostali jsme ho letos v únoru) s hrdostí dáváme na zeď k těm ostatním z minulých let. Myslíme si, že když někdo může podat pomocnou tlapku, tak by to měl udělat. Člověk totiž nikdy neví, kdy bude on sám potřebovat pomocnou tlapku. Ale hlavně: neexistuje moc lepších pocitů než vědomí, že jste pomohli někomu vytvořit úsměv na tváři.

darce-smichu-certifikat-koma-system

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz