Nejen novinky v BARF sortimentu doručujeme bleskově

Moc vás zdravím z Prachatic a doufám, že i když si počasí poslední dobou dělá doslova co chce, je u vás všechno v pořádku. V dubnu jsem zmiňoval, že kvůli Brexitu hledáme náhradu za mražené výrobky Natures Menu. Našli jsme ji. A není jen jedna, jsou hned tři. S radostí vám je dnes chci představit.

Petman (Německo)

V nabídce máme 12 druhů BARF krmiv od štěněcích až po ta pro seniory. Moc se nám líbí koncept Petman BARF-in-One. Výsledkem jsou vyvážená a kompletní krmiva, která stačí jen rozmrazit a poddávat čumáčkovi. Přesně tak, jako to znáte u krmiv od MUSHe nebo Natures Menu.

Jolipet (Belgie)

Od této značky máme 6 druhů kompletních mražených krmiv. Zejména bychom chtěli upozornit na to hypoalergenní z koňského masa. Je vhodné i pro ty nejcitlivější pejsky. Pro náročné štěněcí žaludky nabízíme hned dvě možnosti. Podívejte, jaká je to krása.

Wolf’s Menu (Holandsko)

A konečně do třetice všeho dobrého. Kdo by odolal těmto lahodným masíčkům? I holandské „vlčí menu“ je mražené. Nugety jsou trošku větší než u Petmana a Jolipetu, váží totiž 50 gramů. I je však stačí rozmrazit a podávat. Chutnají jedna báseň.

Kromě těchto novinek pořád máme a budeme mít i mražená finská krmiva MUSH a norská VOM. Víte, že kromě kvality sortimentu nás zákazníci chválí i za bleskovou a spolehlivou dopravu včetně mraženého zboží? Ani v létě nemusíte mít o svou objednávku strach. Mrkněte na naše hodnocení. A pořád přibývají nová :)

spolehlive-doruceni-BARF-krmiv-i-v-lete

Užitečné doplňky, které ušetří spoustu práce

Chodíte s pejskem na výstavy? Pak vás určitě zaujmou naše praktické výstavní vozíky, přepravky a boxy do auta. Na své si u nás však přijdou nejen milovníci výstav, ale každý, kdo má rád svého pejska. U nás najdete i všechno na procházku, péči o srst i hračky.

Na závěr bych Vás chtěl ještě upozornit na zboží, které je právě v akci. Jsou to křupavá pečená BARF krmiva v baleních po 1200 g. Na jednom teď ušetříte 5 %. Naši pejsci je mají moc rádi.

Srdečně zdraví

Petr Košina
majitel Dejmunej.cz a chovatel bostonských teriérů

petr-kosina

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz