BARF krmiva dodáváme po celé ČR na pár kliknutí

 

Mražený BARF | Jemně pečený BARF2go | Sušený BARF | Přílohy | Doplňky a vitamíny | Pamlsky | BARF pro štěňata | BARF pro dospělé psy | BARF pro starší psy

Krmíte nebo chcete krmit svého čtyřnohého kamaráda stylem BARF? Pak určitě řešíte, kde kupovat kvalitní suroviny. Možná máte své oblíbené řeznictví, místního dodavatele, prodejnu mraženého masa pro psy nebo lokální BARF obchod, který zajišťuje i rozvoz. Kromě toho tu pro vás je ještě jedna možnost: Dejmunej.cz. Jaké nabízíme výhody?

  • Méně času na přípravu krmiva, více času na psa
  • Kvalitní BARF sortiment, který jinde nemají
  • Finanční úspora oproti domácí „ruční“ přípravě kompletního BARFu
  • Spolehlivě doručujeme všude po ČR

BARF = kvalitní suroviny, čas a správná příprava

Z vlastní zkušenosti jistě můžete potvrdit, že příprava kompletního a vyváženého raw krmiva pro psy není žádná legrace: kromě kvalitních surovin (nejde totiž jen o maso) to také chce čas a vědět, jaké suroviny a v jakém poměru kombinovat. To vše navíc s ohledem na věk psa, jeho aktivitu či aktuální zdravotní stav. Jinak se připravuje BARF pro štěňata, jinak pro psí seniory, jinak pro velmi aktivní psy a jinak třeba pro psí alergiky.

Mražený BARF: nejpohodlnější řešení

Nabízíme rovnou kompletní a vyvážená mražená BARF krmiva. Stačí jen odebrat potřebné množství (nugety nebo plátky), nechat je rozmrazit a můžete krmit. A kvalita? Nekompromisní. Made in Finland (MUSH Vaisto) a Made in UK (Natures Menu). Navíc máme i 10% slevu pro chovatelské stanice na 10 kg balení Vaisto. Nabídka je opravdu pestrá.

barf-mrazene-maso-mush-vaisto

Mezi produkty MUSH Vaisto patří i hvězda mezi krmivy pro štěňata - Vaisto Puppy.

Jemně pečený BARF (i na cesty)

Tohle je ideální BARF krmivo i pro situace, když někam jedete. Jmenuje se Natures Menu Crunch. Je suché, jemně propečené, 100% přírodní a navíc se dodává v opakovaně uzavíratelném balení. I Crunche máme řadu druhů.

peceny-barf-na-cesty-natures-menu-kureci

Kromě kuřecího máme v sortimentu pečeného BARFu i hovezí, kachní a krůtí.

BARF pamlsky: zdravá a přirozená odměna

Samozřejmostí jsou u nás i mražené BARF pamlsky. Máme hovězí a jehněčí žebra, kachní krky a morkové kosti. Mňam! Kromě toho nabízíme i řadu dalších pamlsků, např. tyčinky Natures Menu s tzv. superpotravinami nebo sušené maso od Bohemia Pet Food.

barf-pamlsek-hovezi-zebra

Kdo by odolal takovému pamlsku...? :) 

Sušený BARF: stačí zalít a počkat

Sortiment sušeného BARFu máme od značky Bohemia Pet Food. Jsou to vyvážené a kompletní směsi, které stačí zalít horkou vodou a nechat vystydnout.

bohemia-pet-food-suseny-barf-pro-psy

Hamletovská otázka "mražený nebo pečený BARF" se rozšířila o další položku: sušený.

Doplňky pro barfování: široký výběr přehledně

A konečně – co bychom to byli za specialistu na BARF sortiment, kdybychom neměli kvalitní doplňky stravy a vitamíny pro psy. Většina pochází od německé značky PerNaturam. Všechny jsou přehledně rozděleny do kategorií – od těch na posílení imunity až po zlepšení zažívání.

pernaturam-masokostni-moucka-pro-psy

U nás najdete doplněk psí stravy pro každou situaci

Spolehlivě dodáváme BARF po celé ČR – i k vám

Jak jsme psali v úvodu: BARF dodáváme po celé České republice ve velkých městech i na malých vesnicích. Nebudeme vypisovat všechny, ale jen namátkou ta nejvýznamnější místa: Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, České Budějovice, Hradec Králové, Pardubice, Liberec, Karlovy Vary, Jihlava, Ústí nad Labem, Zlín, Olomouc.

Jak dokážeme rychle doručit mražené zboží v perfektní kvalitě? Zboží dáváme do speciálních izolačních boxů. Ty udrží produkty hluboce zmrazené. O kvalitě doručení svědčí i zákaznické recenze:

 

Super výrobky pro moje adoptované pejsky, všem chutná. Rychlá komunikace a slevy, které mají a doprava na kterou jsem se mohla při barfu spolehnout. Maso přijelo i ve vedru krásně zmrazené.

Krista Bělohoubková

Všechno v pohodě, pejsek spokojený.

Petr Novák

Za nás naprostá spokojenost - mražené nuggety si Hugo hned zamiloval (je velký mlsoun a hodně si vybírá), určitě budeme objednávat dál. Můžeme všem jen doporučit!!!

Kateřina Vávrová

Perfektní přístup, ochota poradit jak s barfem začít a velmi rychlé dodání. Veliká výhoda je pohodlné dávkování kuliček masa.

Milan Bravenec

Nejlepší e-shop pro pejsky! Velká spokojenost.

Dagmar Pommerová

Na všechna hodnocení se můžete podívat tady.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz