Dejmunej.cz je nový e-shop pro psy. Čím si vás i vaše mazlíčky získá?

V České republice máme asi nejvíc e-shopů na obyvatele na světě. Jsme zkrátka e-shopová velmoc. V našem oboru – krmiva a chovatelské potřeby pro psy – je konkurence veliká. Je tu řada velkých zavedených hráčů a počtem menších obchodů by člověk snad Vltavu přehradil. Má smysl začínat s dalším novým obchodem? Odpovídáme: Rozhodně ano! :-). Hned vám povíme proč.

Co je Dejmunej.cz?

Jsme úplně nová značka. Nemáme ještě tisíce hodnocení na Heuréce a dokonce ani certifikát Ověřeno zákazníky. Právě proto pracujeme tvrději než ostatní. Co to konkrétně znamená?

Splňujeme naprosto vše, co čekáte od spolehlivého a důvěryhodného obchodu – počínaje zabezpečením přes široké možnosti plateb až po co nejrychlejší doručení.

Navíc přidáváme:

  1. špičková mražená BARF krmiva spolehlivě doručujeme po celé ČR
  2. sortiment nekompromisní kvality nabízíme za opravdu férové ceny,
  3. řadu produktů, které nikde jinde nenajdete,
  4. nefalšovanou lásku ke čtyřnohým kamarádům i zákazníkům,
  5. odbornost, znalost produktů i psů na vysoké úrovni,
  6. poradenství zdarma
  7. máme Vás prostě rádi a věříme, že je to v našem obchodě vidět na každém kroku.

Moc si přejeme, abyste se u nás cítili dobře a rádi se k nám vraceli.

Jak moc máte rádi svého pejska?

Určitě moc, viďte. Jistě chcete, aby byl zdravý a veselý – a to hodně, hodně dlouho. Zkrátka aby se mu dobře dařilo a měl spokojený život. Je proto nesmírně důležité, co mu dáváte k jídlu. Je to stejné jako u lidí. Když někdo správně jí, pozná se to na první pohled. Nejen na tom, jak vypadá navenek, ale i jak se cítí uvnitř.

Existují stovky ras psů a ještě násobně víc voříšků. Co mají společného? Všichni – malí i velcí – jsou šelmy. Dobře, někteří jen šelmičky. Ale pořád bychom měli mít na paměti, že i taková malá šelmička potřebuje jíst především to, co je pro ni přirozené.

Dejte mu to najevo i krmením

Říká se, že láska prochází žaludkem. Je to pravda a platí to i u psů. Proto by jejich strava měla být postavena převážně na tom, co je jim přirozené. To jim udělá opravdu dobře. Co to je? Maso. Jenomže není maso jako maso. I vy sami si určitě mnohem radši pochutnáte na dobrém masíčku, o jehož původu nepochybujete, než na nějaké mleté směsi pocházející bůhvíodkud. Právě proto je náš psí sortiment postaven na kvalitním krmení typu BARF převážně ze Skandinávie (MUSH Vaisto) a ČR (Bohemia Pet Food). To je ta nejpřirozenější a nejvyváženější strava, kterou svému pejskovi můžete dát.

Není BARF jako BARF

Obchodů nabízejících sortiment BARF je i na našem trhu poměrně hodně. Ale u kterého máte jistotu, že maso pochází z nestresovaných zvířat, která se měla dobře? Ruku do ohně dáme jen za jeden, ten náš. Opravdu si zakládáme na tom, že veškerý sortiment, který máme v nabídce, prošel neuvěřitelně přísným sítem našeho výběru. Tedy, nejen našeho, ale také členů naší smečky bostonků. Podívejte se na jakýkoli produkt z naší nabídky: je tam proto, že mu nejen věříme, ale také jsme ho důkladně prověřili.

nas-nejoblibenejsi-obchod

Méně je více. Rádi se vším poradíme!

Ta tři slova jsou prověřena zubem času. Dobře víme, že řada zákazníků oceňuje na nakupování online především šířku sortimentu. Ale ruku na srdce: je to opravdu vždy potřeba? Je lepší zkoušet nové a nové výrobky, nebo vsadit na jistotu opravdové kvality? Nota bene – pejskům moc nesvědčí, když se jim často střídá, co mají jíst. Proto „méně je více“ v oblasti krmiva platí bezezbytku.

Jednoduše stačí, abyste si vybrali některé kompletní vyvážené krmivo BARF z naší nabídky a dávali pejskovi to. Uvidíte, jakou bude mít radost a jak bude prospívat. Navíc máme i řadu pamlsků a doplňků stravy. Ani s nimi nemůžete sáhnout vedle.

Pokud potřebujete radu, jsme tu pro vás kdykoli si vzpomenete. Stačí zavolat nebo napsat Andree (602 309 820, andrea@dejmunej.cz), ráda vám poradí. Navíc je prezidentkou chovu thajských ridgebacků a má opravdu hodně, hodně zkušeností.

hedvika-pomoc-s-nakupem-na-produkt-J

Nejen krmení, ale i chovatelské potřeby

V nabídce však nemáme jen krmiva, pamlsky a doplňky stravy. Nabízíme i hračky a vlastně veškeré chovatelské potřeby – od pelíšků až po vodítka. Zkrátka a jednoduše, pro každou situaci, kterou s pejskem můžete zažít, máme něco. I zde platí, že kvalitu stavíme před kvantitu. Ale už dost o nás. Nejvíc záleží na vás a vašem čtyřnohém čumáčkovi. Tak čím mu dnes uděláte radost?

 

co-si-mysli-chovatel 

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz