Lily’s Kitchen: senzační krmiva pro menší psí plemena a kočky

S radostí vám představujeme zbrusu novou značku krmiv v našem sortimentu. Je z Anglie a jmenuje se Lily’s Kitchen. Do nabídky jsme ji zařadili, protože nám úplně hned na první pohled padla do oka. Proč?

Všechno to pramení z lásky…

A všechno to začalo u border teriérky Lily. Už je to víc než deset let, co se její anglická panička Henrietta všemožně snažila najít přírodní psí krmivo, které by její čtyřnohé kamarádce udělalo dobře. Lily totiž měla velké problémy s kůží, pořád ji svědila a bolela.

No a jak to bývá, paličaté Lily navíc bylo těžké se zavděčit. Hned tak něco do pusy nevzala. Její panička se proto sešla s veterináři a odborníky na psí výživu. Společně postupem času připravili recepty na psí krmiva z prvotřídních přírodních surovin, které by Lily dělaly dobře a navíc by jí opravdu chutnaly.

lily

První granule, které splňují naše přísná kritéria

Jak víte, neustále čmucháme, co bychom vám a vašim čumáčkům přinesli dobrého. A proto odteď Lily’s Kitchen můžete dopřát svým mazlíčkům i vy. Tahle značka je tak dobrá, že od ní s naprosto čistým svědomím prodáváme i granule.

V nabídce máme granule pro každého

granule pro psy a kočky lilys kitchen

jehněčí granule lilys kitchen

Shepherd’s Pie (pastýřův koláč) – fantastické, dobré a zdravé granule

Jak jste u nás vy i vaši čtyřnozí kamarádi zvyklí, ve složení nenajdete obilí, „oškliviny“, náhražky a „umělotiny“. Balení jsou ideální především pro menší psí plemena váží od 1 do 7 kg. Balení pro kočky prodáváme ve variantách 800 g a 2 kg.

rybí granule lilys kitchen

Granulky mají vysoký podíl masa. Když je řeč o mase, variant na výběr je hodně: krocaní, kuřecí a kuřecí játra, lososí, bílé ryby, zvěřinové, kachní. Některé druhy dokonce obsahují i prebiotika, snížený podíl tuku nebo jsou speciálně navrženy pro mimořádně citlivé žaludky. Na své si zkrátka přijde úplně každý.

Kompletní a vyvážené psí konzervy

Značkou Lily’s Kitchen jsme obohatili také sortiment konzerv pro psy. I tady si zaručeně přijde na své i ten nejmlsnější jazýček. Vždyť kdo by odolal vybranému krůtímu hovězímu, jehněčímu, kuřecímu, lososímu, kachnímu nebo dokonce bažantímu masíčku?

konzervy lilys kitchen

K dispozici jsou i jednoproteinové varianty, speciální varianta pro psí alergiky Wild Campfire Stew (právě ta nejvíc chutnala Lily) nebo speciální Recovery Recipe pro nemocné a zotavující se pejsky s mimořádně citlivými žaludky.

V nabídce najdete něco pro štěňata, dospělé i staré psy.

… a vydatné vaničky pro nejmenší plemena

Ale to pořád ještě není všechno. Pro (vzrůstem) malé psí čumáčky máme ještě další dvě novinky: vydatné krmivo ve vaničkách po 150 g. Kompletní a vyvážené, jak je u nás zvykem, navíc ve dvou variantách – hovězía jehněčí. Podívejte se sami, jak lahodně vypadají!

vaničky lilys kitchen

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz