Rawfan mrazem sušená kuřecí prsa 25 g

Kód: 2447
78 Kč
Skladem (>5 ks)
Možnosti doručení

Mrazem sušený (lyofilizovaný) velmi chutný a zdravý pamlsek vhodný pro psy a kočky, bez konzervantů, barviv a dochucovadel. Kuřecí prsa jsou jedním z nejlepších a nejlépe stravitelných zdrojů bílkovin. Obsahují plnohodnotné bílkoviny, které jsou zdrojem všech potřebných aminokyselin. Vysoký podíl libové svaloviny a nízký podíl tuku a vazivových částí. 

vsechno-zbozi-dodavame-i-na-slovensko

Detailní informace

Detailní popis produktu

pomoc-s-nakupem-krmiv-a-masa-pro-psy

Kuřecí maso je jedním z nejlepších a nejlépe stravitelných zdrojů bílkovin. Obsahuje plnohodnotné bílkoviny, které jsou zdrojem všech potřebných aminokyselin. Kuřecí prsa patří k částem s vysokým podílem libové svaloviny a nízkým podílem tuku a vazivových částí. Díky tomu jsou výborně stravitelná a mají vysoký obsah bílkovin, který se pohybuje přes 20 %. Obsah tuku bývá menší než 5 %. Vzhledem k nízkému podílu tuku a vysoké stravitelnosti bývá kuřecí maso také součástí celé řady speciálních diet. Navzdory rozšířeným obavám majitelů psů nepatří ani k příliš častým alergenům. Na základě výzkumu bylo zjištěno, že výskyt alergií na kuřecí maso se u psů pohybuje kolem 15 %, tedy méně často než u hovězího masa a téměř stejně jako u jehněčího, které je obecně považováno za hypoalergenní. Kuřecí prsní svalovina patří mezi tzv. bílá masa. To znamená, že obsahuje méně svalového barviva myoglobinu a má tedy nižší zastoupení železa než červená masa.   

Výrobek je lehce stravitelný i pro starší a nemocné pejsky.

Vyrobeno ručně v České republice. 

Co je to lyofilizace?

Jedná se o revoluční a nejšetrnější proces zpracování potravin, kdy dochází k sušení krmiva mrazem. Odvádí se pouze vlhkost z čerstvého masa i ostatních surovin, aniž by došlo k ohřevu, takže jsou zde ponechány všechny tak důležité živiny a vitamíny v té největší možné míře oproti klasickému konvenčnímu sušení.

Složení

Analytické složky

  • hrubý protein: 80,1 %
  • hrubý tuk: 14,3 %
  • hrubý popel: 3,29 %
  • hrubá vláknina: 1,7 %
  • vlhkost 1 %

K výrobě 25 g lyofilizovaného kuřecího masa bylo použito 120 g syrového kuřecího masa.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz