Milí přátelé, s ohledem na státní svátky odesíláme mražené jen 29.4. a 6. 5. Ostatní sortiment v běžném režimu.

BARF krmiva a doplňky Dr. Jutta Ziegler: ať žije příroda, ne chemie

V našem obchodě pravidelně rozšiřujeme sortiment. Cestujeme, neustále hledáme a zkoušíme nějaké novinky. A když najdeme to, co splňuje naše nároky, rádi se o to s vámi podělíme. Dnes bychom vám chtěli představit nejnovější značku v našem sortimentu - rakouskou Dr. Jutta Ziegler.

Tahle značka je nám sympatická hned z několika důvodů:

  • Nabízí zajímavé a netradiční druhy mas pro vlastní BARF recepty - koňské, jehněčí, kozí, králičí, hovězí, pštrosí a zvěřina. Podívejte, jak krásně vypadají.

barf-nabidka-dr-jutta-ziegler

  • Skvělé zeleninové směsi, které slouží jako vhodné přílohy k masům (a konzervám): celkem 8 druhů - od „All in one“ až po ty s konopnými peletkami, či vločkami.
  • Provázání s vlastním doplňkem stravy Dr. Jutta Ziegler BARF bylinky a skvělá slučitelnost s vyhlášenou řadou doplňků stravy od PerNaturam i olejů od Krmiv Hulín, které jsou stálicí naší nabídky už roky. 
  • Úcta ke zvířatům: Je pro nás mimořádně důležité, že zvířata, ze kterých pocházejí suroviny pro BARF krmiva, měla důstojný život a bylo s nimi nakládáno ohleduplně.
  • Důraz, který její zakladatelka klade na přírodu: V krmivech i doplňcích od Dr. Ziegler byste marně hledali umělé chutě, barviva či konzervanty.
  • V neposlední řadě, jak jste u nás zvyklí, je pro nás zásadní kvalita použitých surovin i celkového výsledku. Psům (a vybrané varianty i kočkám) moc chutnají. 

Osobní přístup Dr. Ziegler založený na zkušenostech

Sama zakladatelka značky je veterinární lékařkou. Ke zvířatům má velmi blízký vztah. Zdůrazňuje, že klíčem ke zdraví zvířat je kvalitní, přirozená a vyvážená strava. Podobně jako u lidí je za imunitu zvířat z obrovské části odpovědný jejich trávicí trakt. A také u zvířat proto platí rčení „jste to, co jíte“.

Ve svém osobním příběhu Dr. Ziegler popisuje své zkušenosti se zvířaty, která šla od nemoci k nemoci, přičemž jako jeden ze zdrojů potíží uvádí právě nevhodně volená krmiva.

Celou nabídku od této značky včetně pamlsku (sýrová kost), konzerv a příloh si můžete prohlédnout tady

Čerstvý a kvalitní BARF pro každého spolehlivě po celý rok

Také my vnímáme kvalitu krmiv jako naprosto zásadní faktor, který má vliv na zdraví a spokojenost psů (a koček). Právě proto máme tak rádi způsob krmení BARF. Někdo rád připravuje vlastní BARF směs, jiný zas ocení hotová kompletní a vyvážená BARF krmiva. Ať jde o štěňata, dospělé psy i psí seniory, u nás si vybere každý, včetně koťat, koček i kocourů. 

Samozřejmostí je bleskové a spolehlivé dodání i přátelské odborné poradenství. Máme rádi to, co děláme a věříme, že je to vidět. Díky moc, že jste s námi!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz