Milí přátelé, s ohledem na státní svátky odesíláme mražené jen 29.4. a 6. 5. Ostatní sortiment v běžném režimu.

Top Dog Bistro – BARF krmiva od šampiónů

Neusnout na vavřínech, hledat a vybírat, přísně posuzovat, vyzkoušet, pečlivě vyhodnotit. A až pak nabídnout těm nejpřísnějším recenzentům – vašim domácím mazlíčkům. Přesně takhle postupujeme, když obohacujeme sortiment v našem BARF obchodě Dejmunej.cz. Usilujeme o to, aby vaši čtyřnozí přátelé, zejména pak psi a kočky, mohli dostávat zdravou, přirozenou a vyváženou stravu. Ta je základem pro jejich zdravý a spokojený život.

Něco pro psy, kočky i koťata

Nabídku BARF krmiv pravidelně rozšiřujeme o novinky od tuzemských i zahraničních dodavatelů. Nejnovějším příkladem jsou kompletní vyvážená BARF krmiva pro menší a středně velké psy a pro kočky a koťata od litevské značky Top Dog Bistro.

Zástupců této značky je hned 10:

  • More Beef (hovězí) vhodné pro všechny dospělé psy
  • More Chicken (kuřecí) pro citlivé psy a pro psy, kteří začínají s BARF stravou
  • More Lamb (jehněčí) pro psy s potravinovými intolerancemi
  • More Turkey (krůtí) pro psy s citlivými žaludky a pro psí alergiky
  • More Wild (zvěřina) pro aktivní psy, kteří potřebují přibrat (a pro psy alergické na kuřecí a hovězí maso)
  • More Smell (hovězí dršťky) je lahůdka i pro psy alergické na drůbež
  • Beef and Duck (hovězí a kachní) vhodné pro psy s alergií na kuřecí maso
  • Beef and Rabbit (hovězí a králičí) pro psy s nadváhou a pro psy s alergií na drůbeží maso
  • Chicken for Cats (kuřecí) pro kočky a koťata milující jemnější a lehčí krmiva
  • Beef for Cats (hovězí) pro kočky a koťata, které rády „pořádné maso“

 

Když jde o přirozené krmení, BARF je logická volba

Příběh Top Dog Bistro je v jistém smyslu podobný jako v případě norských krmiv VOM og hundemat. Také tentokrát bylo zapotřebí vyvinout krmivo pro psí atlety, kteří se zúčastňují prestižních mezinárodních soutěží psích spřežení. Logickou úvahou majitelé došli k závěru, že nejlepší volbou bude způsob krmení RAW/BARF a začali s přípravou vlastních receptů i výrobou krmiv. A protože vychovávají opravdové psí šampiony, na kvalitu krmiv byl kladen opravdu mimořádný důraz.

Sami o tom říkají: „Vychováváme a trénujeme šampiony psích spřežení na mezinárodní úrovni, takže krmení je jednou z velmi důležitých součástí k dosažení dobrých výsledků. Samozřejmě, aby byli všichni naši závodní veteráni zdraví a dožili se dlouhého věku, zajímalo nás, jaké krmivo je nejpřirozenější a snižuje výskyt stařeckých onemocnění. Přírodní syrové maso – zde jsme našli všechny odpovědi.“

A o jakých sportovních úspěších je řeč?

  • 2023: stříbro na světovém šampionátu zimních sportů v psích spřeženích IFSS, v Asarně (Švédsko)
  • 2022: stříbro a bronz na světovém šampionátu IFSS v Hamaru (Norsko)
  • 2019: bronzová medaile na mistrovství světa IFFS v Nybro (Švédsko)
  • 2018: zlatá medaile na mistrovství Evropy IFSS opět v Nybro

Jednoznačně hlasujeme pro krmiva „bez chemie“

Nás v Dejmunej (Petr, Andrea, Lucie a druhý Petr) moc těší, že krmiva pro psy a kočky od značky Top Dog Bistro odteď mohou dostávat i vaši čtyřnozí přátelé. Na kvalitu se – jako vždy! – můžete spolehnout. Krmiva neobsahují žádná umělá dochucovadla, vůně nebo syntetické vitamíny. Jsou kompletní a vyvážená. 95 % použitých surovin používaných Top Dog Bistro splňuje standardy pro lidské potraviny.

Krmiva jsou dodávána jako mražená v plátcích o váze 160 g (10 ks v balení). Mražená forma zaručuje zachování mimořádně vysoké výživové hodnoty. Krmiva stačí rozmrazit a můžete je podávat. Přesto (jako ostatně u všech BARF krmiv, včetně kompletních) je doporučujeme doplnit o některý z olejů či doplňků BARF stravy. S výběrem vám rádi poradíme. Vašim mazlíčkům přejeme dobrou chuť!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz